ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Νίκος Ατματζίδης

Θλίψη στην οικογένεια του Ηρακλή, καθώς απεβίωσε ο ιστορικός πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Ατματζίδης.

Επί σειρά ετών πρόεδρος του Ηρακλή, ήταν εκείνος που στις 22 Νοεμβρίου του 1975 είχε ντύσει στα κυανόλευκα τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ…
Ο Γ.Σ. Ηρακλής, το Δ.Σ., τα Μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλη η φίλαθλη Ελλάδα αποχαιρετούν με οδύνη, αλλά μαζί και αγάπη για όλα όσα προσέφερε, τον Πρόεδρο των Προέδρων, Νίκο Ατματζίδη, που “έφυγε” σήμερα για το τελευταίο ταξίδι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα πρόσφερε στον Ηρακλή, όσα πρέσβευε ως ηθικές αξίες συνάμα με αυτές του Συλλόγου μας, όσα κοινωνούσε απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας για αυτό που αγαπούσε.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, από την Οικογένεια σου, από όλους μας στον Ηρακλή».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Οι τελευταίες στιγμές του νοσηλευτή που πέθανε σε εφημερία

 

Την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ, άφησε ένας 51χρονος νοσηλευτής την ώρα που εργαζόταν κατά την εφημερία του νοσοκομείου.

Η ΠΟΕΔΗΝ περιέγραψε την απίστευτη αυτοθυσία του και παράλληλα εξέφρασε την αγανάκτησή της για τους μισθούς των υγειονομικών και το γεγονός ότι δεν εντάσσονται στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

«Την Τρίτη το απόγευμα, ημέρα εφημερίας του ΑΧΕΠΑ, στον Αγγειογράφο ήταν μόνος του βάρδια ο άτυχος 51χρονος νοσηλευτής», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και στη συνέχεια περιγράφει τα τελευταία του λόγια και την αυτοθυσία του:

«Πόναγε το στήθος του. Πέρασε πρώτα ως ασθενής από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Τον εξέτασαν οι γιατροί και του συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Προτίμησε να αφήσει τις εξετάσεις και να πάει για δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά… ‘είμαι μόνος μου στο τμήμα. Θα πάω στη δουλειά και αργότερα θα κάνω τις εξετάσεις …’.Το ‘αργότερα’ λόγω της πίεσης της δουλειάς έγινε ποτέ. Το βράδυ κατά τις 9 μ.μ. είπε στους συναδέλφους ‘πάω για λίγο στα αποδυτήρια να ξεκουραστώ’. Και εκεί τον βρήκαν με την αλλαγή της βάρδιας νεκρό. Πέθανε στο ίδιο του το νοσοκομείο σε ημέρα εφημερίας!!!!!!!! ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ. Νέος συνάδελφος με ένα παιδάκι 13 ετών. Τον κηδέψαμε χθες».

«Τι θα κάνει η πολιτεία προς τιμή του για την αυτοθυσία που επέδειξε. ΤΙΠΟΤΑ. Εάν ήταν ένστολος θα είχαμε τιμές, αγήματα, πλατείες να βαπτίζονται με το όνομά του, θα υιοθετούσε η βουλή το παιδί του, θα έπαιρνε ΣΎΝΤΑΞΗ η οικογένεια κ.λ.π. Στους νοσηλευτές, στο υγειονομικό προσωπικό τίποτα. Ούτε καν εργατικό ατύχημα. Ό,τι έγινε και με τους 30 συναδέλφους που χάσαμε από κορονοϊό. Μην βιαστεί κανείς να πει πήγαιναν γυρεύοντας αφού δεν εμβολιάστηκαν. Όλοι οι θάνατοι είναι πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί», προσθέτει. «Ο συνάδελφος του ΑΧΕΠΑ έπραξε ότι θα έκαναν όλοι οι υγειονομικοί, οι νοσηλευτές στη θέση του. Και όμως παίρνουμε μισθό κάτω των 800 ευρώ και δεν είμαστε ενταγμένοι στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

Αγανάκτηση…

Η οικογένεια του συναδέλφου δεν μπορεί να ζήσει με τα χειροκροτήματα των μπαλκονιών. Δεν επιτρέπονται τέτοιες συνθήκες εργασίας. Με συγχωρείται για την αγανάκτηση. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου. ΑΘΑΝΑΤΟΣ», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button