ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Το Μαρούσι υποδέχεται σήμερα την Εικόνα της Παναγιάς Σουμελά -Όλο το πρόγραμμα

7857

 

Με ευλάβεια και τιμές, το Μαρούσι υποδέχεται την Εικόνα της Παναγίας Σουμελά σήμερα στις 5:00 το απόγευμα, στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης, στη συμβολή των οδών Νεραντζιωτίσσης και Αγίου Κωνσταντίνου.

Θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, του κλήρου, του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη και των Αρχών της πόλης και του λαού.

Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου, ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» απευθύνουν τιμητική πρόσκληση προς όλους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις του Ιερού Προσκυνήματος της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

– Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 5:00 το απόγευμα:

Υποδοχή της ιεράς εικόνος στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Νεραντζιωτίσσης και Αγ. Κωνσταντίνου. Θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι τον ι. Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπου θα παραμείνει έως τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το πρωί.

-Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ώρα 1:00 το μεσημέρι:

Ποντιακό γλέντι με τραγούδι και χορό παραπλεύρως του ι. Ναού (οδός Βυζαντίου)

– Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το πρωί:

Αναχώρηση μετά τη Θεία Λειτουργία της ιεράς εικόνος για το όρος Βέρμιο, όπου φυλάσσεται.

• Ο Ναός θα είναι καθημερινά ανοιχτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

• Καθημερινά θα τελούνται: 7:00 το πρωί Θεία Λειτουργία, 12:00 το μεσημέρι Παράκληση στην Παναγία και 5:00 το απόγευμα Εσπερινός.

Ο ναός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Μαραθωνοδρόμων με πρόσβαση και μέσω ΗΣΑΠ – Προαστιακού, στάση Νεραντζιώτισσα.

πηγη defencenet.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button