ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Έφυγε γνωστή γιατρός έχασε την μάχη

Αποχαιρετούν την αναισθησιολόγο του ΠαΓΝΗ Νεφέλη Στεφανίδη

Έφυγε σε ηλικία 58 ετών

Την αναισθησιολόγο του ΠΑΓΝΗ Νεφέλη Στεφανίδη αποχαιρετούν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η Νεφέλη Στεφανίδη που υπηρετούσε για δεκαετίες στο ΠαΓΝΗ έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 58 ετών. Η κηδεία της θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλίου στις 11:30 Οι εργαζόμενοι του ΠαΓΝΗ με ανάρτησή τους αποχαιρέτισαν τη συνάδελφό τους γράφοντας:

“Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Νεφέλη Στεφανίδου, Αναισθησιολόγος δεν θα είναι πια μαζί μας. Θα λείψει η ευγένεια, η διακριτικότητα, η εργατικότητα και η καλοσύνη της. Κουράγιο στα αγαπημένα της πρόσωπα. Καλό ταξίδι. Ο αποχαιρετισμός είναι αύριο Κυριακή στις 11.30 στο Νέο κοιμητήριο.”

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button