ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ στη Λαμία: Πέθανε 8χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία ο θάνατος ενός 8χρονου μαθητή που άφησε την τελευταία του πνοή στο Παίδων.

Σύμφωνα με το Lamiareport το παιδί φέρεται την προηγούμενη ημέρα να είχε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και οι γονείς του το πήγαν για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις τα ξημερώματα της Πέμπτης δόθηκε εντολή να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για παιδοχειρουργική εκτίμηση στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και κατέληξε το μεσημέρι της ίδιας μέρας, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Νεκρός ο αγιογράφος Μανώλης Ψαράκης

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Μανώλη Ψαράκη, του γνωστού αγιογράφου από τον Άγιο Βασίλειο Βιάννου, ο οποίος “έφυγε από τη ζωή” σε ηλικία 69 χρόνων. Οι εικόνες του και τα εικονογραφικά προγράμματα ναών που φέρουν την υπογραφή του κοσμούν πολλούς ναούς σε ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

Ο εκλιπών, γιος του επίσης σπουδαίου αγιογράφου Γιάννη Ψαράκη συνέχισε με προσήλωση την οικογενειακή παράδοση. Τις τελευταίες δεκαετίες, σύμφωνα με το viannitika.gr, είχε μετακινηθεί από την Άνω Βιάννο στον Άγιο Βασίλειο τη γενέτειρά του.

Ο Μανώλης Ψαράκης είχε ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου του και είχε εκλεγεί για δύο συνεχόμενες θητείες κοινοτάρχης στον Άγιο Βασίλειο.

Ήταν παντρεμένος με την Βασιλεία Πετσάκη με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Μανώλη Ψαράκη στις 3 το μεσημέρι . Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button