ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία : Μητέρα 4 παιδιών καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Την βρήκαν ο σύζυγος και ο γιος της

Μια γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα το απόγευμα του Σαββάτου (01/10) στο χωριό Χαμοκέλες στη Βαλμαντούρα Αχαΐας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η 59χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε πάει στο χωράφι για αγροτικές εργασίες. Καθυστέρησε να επιστρέψει κάτι που ανησύχησε τον σύζυγό της και τον γιό της.

Και οι δύο βρέθηκαν μπροστά στο φρικτό θέαμα της γυναίκας που είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Το κλιμάκιο της Χαλανδρίτσας μαζί με στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της κάτω από το βαρύ όχημα και καταβάλλουν προσπάθειες για την απεγκλωβίσουν. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά, αφού η γυναίκα υπέκυψε  στα τραύματά της.

Πηγή: thebest.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button