ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωτογραφία που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ το ίντερνετ – Κοριτσάκια λίγο μετά τη χημειοθεραπεία “παλεύουν” μαζί (PHOTOS)

 

 

Απίστευτη συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία δύο μικρών κοριτσιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Στη φώτο που έχει γίνει viral, το ένα αγκαλιάζει το άλλο, ενώ κοιτάζουν έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου. Λίγο νωρίτερα είχαν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, πριν από περίπου τρία χρόνια. Η φωτο που έγινε viral είναι από την μέρα που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Μόλις, η Μέλια είδε την Μαντελίνα, έτρεξε να την αγκαλιάσει και η μητέρα της απαθανάτισε το στιγμιότυπο, το οποίο πρόσφατα ανέβασε στο facebook.

Η 5χρονη Μέλια Τζόουνς πάσχει από νευροβλάστωμα και εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με την ασθένειά της.  Το 2012, οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στο μέγεθος ενός πορτοκαλιού, στην περιοχή της κοιλιάς της. Από τότε, έχει εξαπλωθεί στον μυελό των οστών και δίνουν στο κοριτσάκι  μόλις 30% πιθανότητες να επιζήσει.


Η 2 ετών Μαντελίνα Ντε Λούκα διαγνώσθηκε ότι πάσχει από  λευχαιμία πριν από ένα χρόνο και κάνει χημειοθεραπείες.


Η μητέρα της Μέλια, Ταζ, -η οποία ανέβασε τη φωτο στο facebook-, δηλώνει περήφανη για τη δύναμη της κόρης της. Παράλληλα,  έχει δημιουργήσει μια σελίδα στην οποία συγκεντρώνει δωρεές.

πηγη star.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button