ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Οδυσσέας Σταμούλης – Σε τραγική κατάσταση ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να διαχειριστεί το χαμό του μονάκριβου αγοριού του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης επιστρέφει στο θέατρο με την παράσταση «Ένας βλάκας και μισός», στο θέατρο «Αυλαία». Ο ηθοποιός ήταν μέλος και στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης, ωστόσο, διέκοψε έπειτα από την απώλεια του 11χρονου γιου του. O μικρός Χρήστος Σταμούλης, στις 10 Αυγούστου, πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας, όταν το πόδι του άτυχου αγοριού μπλέχτηκε στο σχοινί σημαδούρας.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να διαχειριστεί το χαμό του μονάκριβου αγοριού του. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή στέκονται η μητέρα του και ο αδελφός του, επίσης ηθοποιός, Ισίδωρος Σταμούλης, οι οποίοι τον βοήθησαν να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει το θέατρο, που μόνο καλό θα του κάνει. Στην ασύλληπτη τραγωδία που βίωσε η οικογένειά του αναφέρθηκε ο αδελφός του Οδυσσέα Σταμούλη, Ισίδωρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΟΝ time».

«Όλοι οι απέξω, ακόμη κι εγώ που ήμουν ο θείος του παιδιού, ξεχνιέμαι με τη δουλειά, σίγουρα είναι διαφορετικό. Για τον πατέρα και τη μητέρα του παιδιού θα είναι κάτι που θα τους σημαδεύει σε όλη τη ζωή τους.

Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει. Είμαι δίπλα του κι ένας λόγος που είμαι εδώ, γιατί είχα πρόταση να πάω σε ένα δημοτικό περιφερειακό θέατρο, αλλά προτίμησα να μείνω εδώ, για να είμαι κοντά στον αδερφό μου, όπως και στο παιδί μου, αλλά και στη μητέρα μου, που είναι μεγάλη γυναίκα και βιώνει κι εκείνη μια δυσκολία».

Ο Οδυσσέας Σταμούλης θα ερμηνεύσει το δικαστή στο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ένας βλάκας και μισός», μια παράσταση που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023.

Δημοσιεύθηκε στην ON time

πηγη parapolitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button