ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε τον Άι Βασίλη και πήγε στους άστεγους. Η αντίδραση τους θα σας συγκινήσει σιγουρα! ! !(βιντεο).

Το κανάλι στο YouTube με το όνομα SA Wardega είναι ένα από τα πιο γνωστά κανάλια με φάρσες. Εκτός από την αστεία πλευρά που έχουν τα βίντεο έχουν και την γλυκιά τους πλευρά μερικά από αυτά.

Σε αυτό το φοβερό βίντεο ντύνεται Άι Βασίλης και φέρνει δώρα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο. Όχι σε κάποιο 6χρονο παιδάκι που αυτό που του λείπει είναι ένα Ipad αλλά σε άστεγους που δεν έχουν τίποτα. Στην Πολωνία οι θερμοκρασίες συχνά πέφτουν κάτω από το μηδέν το χειμώνα. Τον χειμώνα πολλοί άστεγοι στην Πολωνία βλέπουν καθημερινά τον θάνατο να τους φλερτάρει. Για να τους βοηθήσει αυτός ο Άι Βασίλης τους πρόσφερε ζεστά ρούχα και ζεστό φαγητό.

Δείτε το βίντεο :

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button