ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: 27χρονος πέθανε στον ύπνο του – Σε κατάσταση σοκ ο αδερφός του – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από τον αναπάντεχο θάνατο του 27χρονου. Ο αδερφός του ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο…

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου, η είδηση του θανάτου ενός 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφός του που τον αναζητούσε αλλά δεν ανταποκρινόταν στα τηλεφωνήματά του, πήγε από το σπίτι του όπου τον εντόπισε νεκρό.

Ο θάνατός του αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, δεν φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε εταιρία εκτυπώσεων στο Βόλο.

Ήταν ένα πολύ πρόσχαρο παιδί, ιδιαίτερα αγαπητός στην παρέα. Εργαζόταν στην εταιρεία Antopack στον Βόλο. Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.

Καλό ταξίδι Γιώργο – Αυτός είναι ο 19χρονος που σκοτώθηκε στην Κρήτη

Θλίψη και βουβός πόνος για τον αναπάντεχο χαμό του 19χρονου Γιώργου Φ. που «έσβησε» σε τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Ο χρόνος για συγγενείς και φίλους του 19χρονου σταμάτησε το λεπτό εκείνο που η μηχανή μεγάλου κυβισμού καρφώθηκε στο κολωνάκι και την κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ο Γιώργος να βρει ακαριαίο θάνατο. Όσοι τον γνώριζαν αδυνατούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα και άδικα «έφυγε» από τη ζωή.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button