ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μαύρη» μέρα «Έσβησε» μόλις στα 38 της χρόνια η Κωνσταντίνα

Κωνσταντίνα Πλακαντωνάκη: «Έφυγε» από τη ζωή στα 38 της έτη

Η Κωνσταντίνα Πλακαντωνάκη «έφυγε» από τη ζωή στα 38 της χρόνια αργά το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου. Η άτυχη γυναίκα έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν παντα διακριτική, καλοσυνάτη και χαμογελαστή, ένας πολύ τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος με τεράστια δύναμη ψυχής. Το ήθος κι η ψυχική της δύναμη, τα γεμάτα δύναμη γαλάζια μάτια, το χαμόγελο, η ευγένια και η καλοσύνη της θα μείνουν ανεξίτηλα στην καρδιά όσων τη γνώρισαν.

Ο σύζυγος: Γιώργος Σουργιαδάκης

Η μητέρα: Δέσποινα

Η Κοινότητα Καβουσίου αποχαιρετά την Κωνσταντίνα Πλακαντωνάκη

Σήμερα ξημέρωσε μέρα πένθιμη για το χωριό μας.
Χθες, αργά το βράδυ, έφυγε από τη ζωή η Κωνσταντίνα Πλακαντωνάκη στα 38 της χρόνια, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Πάντα διακριτική, καλοσυνάτη με ένα γλυκό χαμόγελο.

Το ήθος και η ψυχική της δύναμη θα μείνουν ανεξίτηλα στην καρδιά όλων όσων είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν από κοντά. Εκ μέρους του Συμβουλίου της Κοινότητας Καβουσίου, εκφράζουμε τη θλίψη και τον πόνο μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ένας πολύ τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος με τεράστια δύναμη ψυχής, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, τους οικείους και φίλους της και όλους εμάς εδώ στο Μουσικό.

Μικρούς και μεγάλους!Κωνσταντίνα, σε γνωρίσαμε σαν γονέα και κηδεμόνα, μα θα θυμόμαστε τα γεμάτα δύναμη γαλάζια μάτια, το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη σου!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button