ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν σεβάστηκε τίποτα: Οι γονείς του Άλκη Καμπανού στρέφονται νομικά κατά του Γιώργου Λιάγκα

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού στρέφονται νομικά κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Λέων με δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια

Νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Λέων στρέφονται οι γονείς του Άλκη Καμπανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε θύμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μέσω του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια στρέφονται ενάντια του παρουσιαστή και του ιατροδικαστή κάνοντας λόγο για «ξέπλυμα της εντελώς ανήθικης προσπάθειας του περιφερομένου ιδιώτου ιατροδικαστού» αλλά και «παραβίαση κάθε ηθικού κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Η ιδιαίτερα αξιοπρεπής χαροκαμένη οικογένεια του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, παρακολούθησε σήμερα το πρωί την αηθέστατη προσπάθεια του «γνωστού» Γιώργου Λιάγκα να «ξεπλύνει» την εντελώς ανήθικη προσπάθεια του περιφερομένου ιδιώτου ιατροδικαστού, αποφοίτου Ιταλικού πανεπιστήμιου (πήρε πτυχίο σε ηλικία 30 ετών και ειδικότητα ιατροδικαστού σε ηλικία 39 ετών από τη γνωστή Σπηλιοπούλου),

Γρήγορη Λέων να εισπράξει παχυλότατη αμοιβή, ο οποίος διέψευσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ κα Κοβάτση, η οποία στην κατάθεσή της ήτο κατηγορηματική ότι και οι 12 κατηγορούμενοι χτύπησαν με ρόπαλα και με σίδερα και μαχαίρωσαν με δρεπάνι, μαχαίρι katambit, αλλά και άλλα μαχαίρια τον αείμνηστο Άλκη Καμπανό.

Με την ανωτέρω συμπεριφορά του ο Γιώργος Λιάγκας παρέβη κάθε ηθικό κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα τηλεδικαστήρια, τα οποία διεξάγει καθημερινά, και κατασκεύασε μαζί με τον Λέων μία εντελώς μεροληπτική εκπομπή, προσβάλλοντας τη μνήμη του Άλκη.

Η οικογένεια του αείμνηστου Άλκη έδωσε την εντολή στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, να στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο τόσο εναντίον του Λιάγκα, όσο και εναντίον του Λέων για όλη αυτήν την προσπάθεια παραπλανήσεως της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς έστω μια αίσθηση ντροπής και με παντελή έλλειψη σεβασμού στον αείμνηστο Άλκη.

Αθήνα, 7/04/2023

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Κούγιας»

πηγη olatanea.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button