ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πρότυπα σαν και εσένα θέλουμε!» – Όλοι υποκλίνονται στην Ιωάννα Παλιοσπύρου που έδειξε το πρόσωπό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από δύο χρόνια είδε τη ζωή της να αλλάζει οριστικά, όταν δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μία ημέρα του Μαΐου που πήγαινε στη δουλειά της, τόλμησε με δύναμη ψυχής να βγάλει την προστατευτική της μάσκα και να μας δείξει το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι ανέβασε φωτογραφία στο Instagram χωρίς τη μάσκα, με το καμένο της πρόσωπο ακάλυπτο. Μάλιστα, στα χέρια της κρατάει και τη μάσκα που φορά όλο αυτό τον καιρό στις δημόσιες εμφανίσεις της. Τα σχόλια στο twitter για την Ιωάννα Παλιοσπύρου:

 

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο ο Χάρης Βαρθακούρης – Το βίντεο μετά την επέμβαση και το υαλουρονικό

Ο Χάρης Βαρθακούρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη και σε ένα χειρουργείο. Για το συμβάν μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Κάτι που κάνει πάντα καθώς είναι ένα μέσο μέσα από το οποίο επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι είναι αρκετές… χιλιάδες, καθώς είναι πάρα πολύ δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν χάνει στιγμή το χιούμορ του και ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο αστειεύτηκε μιλώντας για τον λόγο που τον οδήγησε εκεί ενώ τον είδαμε με ένα φίλτρο σαν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση και υαλουρονικό. Βέβαια λίγο μετά θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για φίλτρο καθώς όπως είπε έχουν δει πολλά τα μάτια του και ίσως να υπάρξει και κάποιος που θα πιστέψει ότι όντως έβαλε υαλουρονικό!

Όπως τόνισε ο ίδιος δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ ο λόγος που νοσηλεύτηκε είναι ότι υπεβλήθη σε χειρουργείο στα πόδια του. Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε επίσης ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε ένα ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι.  πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button