ΔΙΑΦΟΡΑ

Δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες αλλά και χιονόπτωση!

 

Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας και από τα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ΕΜΥ:

1) Σήμερα Κυριακή των Βαΐων ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ σταδιακά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας (υψόμετρο περίπου 1200 μέτρα).

2) Αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές, από το απόγευμα σταδιακά θα επεκταθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τη νύχτα πιθανόν στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το απόγευμα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600-700 μέτρα).

3) Τη Μεγάλη Τρίτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα (κυρίως την κεντρική Μακεδονία), τη Θεσσαλία και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα).

koutipandoras.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button