ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή η γιαγιά δεν άφηνε κανέναν να μπει στο σπίτι της – Όταν τελικά άφησε κάποιον να μπει αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια

H γιαγιά που θα δείτε παρακάτω δεν επέτρεπε σε κανέναν να μπει στο σπίτι της, τη μέρα που πήγε κάποιος έπαθε σοκ!

H Lucy είναι μία 69χρονη μητέρα και ζει στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο εδώ και 21 χρόνια. Ήξερε τη γειτόνισσά της, μία ηλικιωμένη γυναίκα, μόνο οπτικά. Ήξερε πως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε κανέναν να την φροντίσει.

Η γειτόνισσά της ήταν πολύ εκκεντρική και ζούσε σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα μόνη της. Δεν εμπιστευόταν κανέναν από την πολυκατοικία και δεν άφηνε κανέναν να μπει μέσα.

Η Lucy ήξερε επίσης πως είχε πολλά προβλήματα υγείας και πίστευε πως η ηλικιωμένη χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τη ζητήσει. Δεν άφηνε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει στο Διαμέρισμά της. Όταν τελικά άφησε κάποιον, έπαθε ΣΟΚ με αυτό που αντίκρισε!

Έτσι, προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Της πήρε χρόνια μέχρι να την κάνει να τη δεχτεί στο σπίτι της, αλλά τελικά την καλωσόρισε. Αυτό που είδε η Lucy ήταν πολύ χειρότερο από ότι περίμενε…

Το πάτωμα ήταν γεμάτο σκόνη και βρωμιά. Τα έπιπλα και τα ρούχα ήταν πεταμένα παντού και γεμάτα τρύπες. Δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα στην κουζίνα. Η ηλικιωμένη είχε 13 χρόνια να κάνει μπάνιο και κοιμόταν σε ένα βρώμικο στρώμα στο πάτωμα.

Η Lucy είχε δει αρκετά. Με τη βοήθεια της 34χρονης κόρης της, ξεκίνησε το δύσκολο εγχείρημα να καθαρίσει το διαμέρισμα. Τους πήρε περίπου 60 ώρες μέχρι να φτάσει το σπίτι σε μία καλή κατάσταση.

Επειδή η γυναίκα δεν είχε καθόλου χρήματα, προσπάθησαν μέσα από το Facebook να ζητήσουν δωρεές για φαγητό, ρουχισμό, έπιπλα και πολλά άλλα αντικείμενα που βρισκόντουσαν στη λίστα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Μέσα σε 24 ώρες είχαν μαζέψει το 80% των αντικειμένων της λίστας.

Πολύ σύντομα, η γυναίκα είχε ένα κρεβάτι με καθαρά σεντόνια, καινούργια ρούχα, 3 γεύματα τη μέρα και πάνω από όλα, φίλους. Τώρα, η Lucy και η φίλη της έχουν γίνει κολλητές. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πώς κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν όταν κάποιος που δε γνωρίζουν χρειάζεται βοήθεια!

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button