ΔΙΑΦΟΡΑ

Πλεύρης: Τέλος σε πιστοποιητικό και προνόμια εμβολιασμένων στο 7μηνο χωρίς 3η δόση – Και την Τετάρτη κοντά στα 50.000 κρούσματα

Ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και των προνομίων που το συνοδεύουν για όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση με την πάροδο 7 μηνών από την 2η – Οσον αφορά στα κρούσματα είπε ότι και σήμερα θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 50.000

Το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ με τα 50 και πλέον χιλιάδες κρούσματα ενδέχεται να σπάσει σήμερα, όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Χθες (4/1) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 50.126 κρούσματα κορονοϊού κι αυτό οφείλεται κυρίως στη μετάλλαξη Ομικρον, που μεταδίδεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα από άλλες. Η εκτίμηση είναι πως οι μολύνσεις και σήμερα θα είναι κοντά σε αυτό το νούμερο, όπως ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε ότι θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο 7μηνο αν δεν έχει γίνει η αναμνηστική δόση και θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι όσοι δεν εμβολιαστούν εγκαίρως με την 3η δόση, χάνοντας παράλληλα όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας.

Πηγή: reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button