ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμη η κατάσταση του 9χρονου!

 

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται ένα 9χρονο αγόρι, που διακομίστηκε νωρίτερα το απόγευμα από τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη, αλλά σταθερή. Ωστόσο υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στην πισίνα, όταν ξαφνικά φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε κάτω από το νερό. Ναυαγοσώστης που βρισκόταν στο χώρο έβγαλε το αγόρι από την πισίνα και μέσα σε λίγα λεπτά διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Εκεί οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button