ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη τραγωδία. 22χρονος σκοτώθηκε όπως ο πατέρας και ο παππούς του

Θλίψη στο χωριό Αφάντου στη Ρόδο απο την απώλεια ενός νέου παιδιού μόλις 22 ετών που σκοτώθηκε σήμερα μετα απο σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε σε σταθμευμένο όχημα εντός του χωριού .

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χατζηχριστοδούλου που κινούμενος μέσα στο χωρίο έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε (900 κυβικά!) και έπεσε σε σταθμευμένο όχημα .Ο νεαρός δεν φορούσε δυστυχώς κράνος .

Θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Αφάντου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 22χρονου μοτοσικλετιστή. Ο άτυχος νεαρός έπεσε με τη μοτοσικλέτα του πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Το θανατηφόρο, συνέβη γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα στο χωριό Αφάντου όταν ο 22χρονος διασχίζοντας κεντρικό δρόμο, έπεσε πάνω σε Ι.Χ. που ήταν παρκαρισμένο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου αλλά δεν τα κατάφερε. Πηγή φωτο ΕΡΤ

Μόλις πριν τρια χρόνια στην άσφαλτο είχε χάσει και τον πατέρα του στην περιοχή των Κολυμπίων απο τροχαίο και παλαιότερα επίσης σε τροχαίο τον Παππού του. Δυστυχώς η αγάπη του για τις μηχανές και την ταχύτητα και το νεαρό της ηλικίας του οδήγησαν σε πένθος σήμερα την οικογένεια του.

Δείτε ανάρτηση απο σελίδα του χωριού στο facebook

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button