ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Σοκ τώρα – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση χάσκι Ολιβερ

Hδη έχουν σχηματιστεί τρεις ποινικές δικογραφίες σε βάρος ταυτοποιημένων προσώπων μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους ο επιχειρηματίας. Τι καταγγέλλει

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησαν οι Αρχές μετά την προσφυγή του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα ο οποίος στοχοποιήθηκε –όπως κατήγγειλε– ως ο άνθρωπος που κακοποίησε το χάσκι Ολιβερ στην ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Καπλάνης», Παναγιώτη Καπλάνη, ο οποίος έχει κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν για την εμπλοκή του στην υπόθεση θανάτου του χάσκι, παρά το γεγονός ότι το ζώο δεν φαίνεται να κακοποιήθηκε από άνθρωπο, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ..

Σε συνέχεια των ενεργειών του κ. Καπλάνη, την Παρασκευή έγινε η πρώτη σύλληψη ατόμου για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έγραψε το protothema.gr.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σε δήλωσή του στο ίδιο Μέσο έκανε λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του μέσω διαδικτύου από το συγκεκριμένο άτομο, μία γυναίκα που διαμένει εκτός του νομού Βοιωτίας κι η οποία τον χαρακτήριζε ως υπαίτιο για τον θάνατο του Όλιβερ.

«Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχωβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου» αναφέρει ο Παναγιώτης Καπλάνης στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Η μήνυση που κατατέθηκε ήδη σε βάρος της, αφορά συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο λόγω της καθημερινής διαδικτυακής δημοσίευσης και άλλων συκοφαντικών σχολίων σε βάρος μου από την ίδια, θα υποβληθεί επιπλέον μήνυση εναντίον της, καθώς κάθε συκοφαντική και απειλητική ανάρτηση, συνιστά νέα τέλεση του εγκλήματος».

Κατά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ήδη έχουν σχηματιστεί τρεις ποινικές δικογραφίες σε βάρος ταυτοποιημένων προσώπων μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Η καταγγελία του επιχειρηματία

Προ ημερών ο κ. Καπλάνης είχε αναφέρει τα εξής στο protothema.gr:

«Οπως έχω προαναγγείλει, έχουν δρομολογηθεί οι δικαστικές ενέργειες εναντίον όλων των κατήγορων του πληκτρολογίου που ξαφνικά, άδικα και ανελέητα, χωρίς καμία απολύτως ένδειξη η απόδειξη, κατ΄εξακολούθηση με διασύρουν, με συκοφαντούν και απειλούν εμένα, την οικογένειά μου και την επιχείρησή μου, διαδίδοντας εν γνώσει τους ψευδώς, είτε από μόνοι τους είτε καθ΄υπόδειξη, το αρρωστημένο αφήγημα του δράστη, του θλιβερού θανάτου του Ολιβερ.

Ήδη κατατέθηκαν δύο μηνύσεις εναντίον ορισμένων ταυτοποιημένων χρηστών του διαδικτύου.

Η ταυτοποίηση όλων των ψυχωτικών διαδικτυακών κατήγορων, συνεχίζεται, με τη συνεργασία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να παραπεμφθούν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμα και με ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώπιον των Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών, στους οποίους θα υποβληθεί όλο το υλικό που αποδεικνύειται καταγγελλόμενα εγκλήματα.

Συνεχίζουμε μέχρι την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών και την αποκατάσταση κάθε ζημίας, υλικής και ηθικής, που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου»

To διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button