ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση τώρα που Σοκάρει την Χώρα

Για σχεδόν επτά χρόνια ένας 50χρονος κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στη Ρόδο μία 35χρονη γυναίκα και καθημερινά την εξέδιδε σε άνδρες!

Η ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφικό θρίλερ αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15.10.23), όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Ρόδου έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και απελευθέρωσαν τη γυναίκα.

Ο αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ πληροφορήθηκαν πριν λίγες ημέρες το απάνθρωπο σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος από τη Βουλγαρία έφερε στο νησί την γυναίκα από τη χώρα του την πρωτοχρονιά του 2017.

Αφού της άρπαξε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήριο και ταυτότητα, την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου και καθημερινά και της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αγνώστους άνδρες.

Στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του την μετέφερε ο ίδιος στα ερωτικά ραντεβού και έπαιρνε τα χρήματα. Το μαρτύριο της 35χρονης – σήμερα – γυναίκας τελείωσε χθες το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Βούλγαρο.

H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για το περιστατικό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη αλλοδαπός που παρακρατούσε παράνομα γυναίκα ομοεθνή του και την εξέδιδε με τη βία προβαίνοντας σε γενετήσια εκμετάλλευση

Εξιχνιάστηκε ύστερά στοχευμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υπόθεση εμπορίας ανθρώπου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες το πρωί (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023) ένας 50χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράβαση του Κώδικας μετανάστευσης.

Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, ο δράστης προ ετών γνώρισε μέσω διαδικτύου και έπεισε νεαρή ομοεθνή του να ταξιδέψει στη Ρόδο με το πρόσχημα εξασφάλισης καλύτερης ποιότητας ζωής.

Ωστόσο μετά την άφιξη της κοπέλας στο νησί, της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την κρατούσε έγκλειστη σε κατοικία εξαναγκάζοντας την με τη βία σε ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που

καρπωνόταν ο ίδιος. Ενώ, παράλληλα της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία, ελέγχοντας την επικοινωνία με τα συγγενικά της πρόσωπα. Από την αστυνομική έρευνα στην κατοικία και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 3.587 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Για την προστασία και φροντίδα της κοπέλας ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

πηγη rodiaki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button