ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην κηδεία του Κωνσταντίνου Αντίοχου – Συντετριμμένοι η σύζυγος και τα παιδιά του

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Μπεγουλάκι της Πάτρας, ο 43χρονος πολίστας Κωνσταντίνος Αντίοχος.

Συντετριμμένη η σύζυγος και τα παιδιά του, τον συνοδεύσαν στην τελευταία κατοικία του.

Ο 43χρονος έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του.

Ο φίλος και συμπαίκτης του, Παναγιώτης Ορφανός, ήταν δίπλα του την ώρα που συνέβη το περιστατικό και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σοκαρισμένος περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου πολίστα:

“Καθόμασταν στα πλακάκια της πισίνας, ξαφνικά ο Κώστας έπεσε μέσα στο νερό και άρχισε να σπαρταράει, έκανε σπασμούς, πολύ έντονους σπασμούς.

Τον κοιτάω, του λέω “τι έγινε;”, λέω από μέσα μου σ’έναν εσωτερικό μονόλογο και λέω “τι γίνεται τώρα”. Ο Κώστας ξαναέκανε τους σπασμούς, λέω Κώστα τι έπαθες ,γύρισε και με κοίταξε με τρόμο, κατευθείαν πήγα τον έπιασα και τον έβγαλα έξω από τη πισίνα”.

Δεν μίλησε, δεν είπε ούτε μια λέξη, απλά κοίταξε έντρομος. Ήταν φοβερή εκείνη η στιγμή, μετά τον βγάλανε στα πλακάκια. Ο ναυαγοσώστης του έκανε ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια ανάνηψης με τεχνητή αναπνοή. Φαινόταν ότι αγκομαχάει, σαν να πάλευε για τη ζωή του. Αμέσως ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε γρήγορα να τον παραλάβει.

Ο 43χρονος πολίστας ήταν παλιός παίκτης του Θριάμβου, του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, στην οποία είχε επιστρέψει για να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Παράλληλα, ασχολούνταν και με την προπονητική, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Επειό Ήλιδας.

Οι συναθλητές και όσοι τον έζησαν από κοντά μιλούν για έναν πολύ ικανό και άξιο αθλητή με ήθος και αξιοπρέπεια, έναν γίγαντα του Πόλο που είχε χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης.

Ο ξάδελφός του και συμπαίκτης του, Λάμπρος Αναστασόπουλος, σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κωνσταντίνος έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά.

“Πριν μπει στην πισίνα χθες είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, ήταν μια χαρά ο Κώστας. Είναι υπεραθλητής, όλα αυτά τα χρόνια δε σταμάτησε να αγωνίζεται χωρίς να κάνει καταχρήσεις. Εμένα μου είπαν ότι ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε και έπεσε στο νερό.

Τον έβγαλαν με τεχνητή αναπνοή, δεν επανερχόταν και στο νοσοκομείο που τον πήγαν, μας είπαν ότι είχε ήδη “φύγει”. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν”.nassosblog.gr

Η ανάρτηση του Λάμπρου Αναστασόπουλου στο facebook:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button