ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιάννης Ρώτας: Πέθανε ο ηθοποιός και αδερφός του Στάθη Ψάλτη

Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος ο οποίος μετρά μια ακόμα απώλεια. Ο λόγος για τον Γιάννη Ρώτα. Ο ηθοποιός και αδερφός του Στάθη Ψάλτη, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γηροκομείο Αθηνών όπου έμενε τα τελευταία χρόνια.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Γιάννη Ρώτα, έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μόλις πληροφορήθηκαμε από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου πριν λίγα χρόνια είχαμε μεταφέρει με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ τον προσφιλή μας συνάδελφο και αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, ότι έφυγε ξαφνικά από την ζωή…

Ο συμπαθής μας φίλος, ταλαιπωρημένος μετά τον θάνατο του Στάθη, έζησε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο Αθηνών όπου τον πρόσεχαν ιδιαίτερα… Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Γιάννη».

Πηγη newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button