ΔΙΑΦΟΡΑ

66χρονη πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος – Όταν οι γιατροί της είπαν την αλήθεια «πάγωσε»

Όταν μια 66χρονη πήγε στον γιατρό της, εκείνος σκέφτηκε αμέσως ότι φαινόταν να είναι έγκυος. Αλλά όταν του έδειξε την πρησμένη κοιλιακή της χώρα και περιέγραψε τα συμπτώματα, τελικά η εγκυμοσύνη δεν φαινόταν και τόσο πιθανή σαν εκδοχή.

Παρ’ όλο που υπήρχε πιθανότητα να είχε όγκο, οι γιατροί δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι μέχρι να κάνουν τις κατάλληλες εξετάσεις. Κανονίστηκε να της κάνουν υπέρηχο. Και μετά ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για όγκο.

Είχε έναν όγκο 33 εκατοστών μέσα στην κοιλιά της και δεν ήξεραν αν ήταν θανατηφόρος ή όχι. Επίσης, ανατριχιάζει μία 28χρονη έγκυος, η οποία είχε φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει. Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε.

Έπρεπε να κάνουν και άλλες εξετάσεις. Ευτυχώς όμως, βγήκαν αρνητικές. Ο όγκος ήταν καλοήθης. Το ότι δεν ήταν καρκινικός όγκος δεν σήμαινε ότι μπορούσαν να τον αφήσουν στο σώμα της.

Της προκαλούσε δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στην πλάτη. Προκαλούσε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και καούρες. Ο όγκος έκανε την ζωή της 66χρονης πολύ δύσκολη και δυσάρεστη.

Τελικά, οι γιατροί ανακάλυψαν τι ακριβώς ήτα. Κύστη στις ωοθήκες. Είναι πολύ συνηθισμένες στις γυναίκες, αλλά δεν έχουν τόσο ορατά συμπτώματα και δεν είναι βλαβερές. Αλλά ο όγκος της είχε μεγαλώσει τόσο που δυσκόλευε την καθημερινότητα της και έπρεπε να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

πηγη xerolas.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button