ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον ΑΝΤ1 – Ο θάνατος που τους «τσάκισε»

Θλίψη στον ΑΝΤ1 – Ο θάνατος που τους «τσάκισε»

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

«Βαρύ» είναι το πένθος στον ΑΝΤ1, με το θάνατο πρώην εργαζομένου του σταθμού να «τσακίζει» άπαντες.

Ο εν λόγω άνθρωπος βρισκόταν στο σταθμό για αρκετά χρόνια, αλλά υπέκυψε στα προβλήματα υγείας του σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος δούλευε παλιότερα ως εικονολήπτης στον ΑΝΤ1 και με το θάνατό του βύθισε στη θλίψη την κοινωνία του Βόλου.

Ο 51χρονος άνδρας υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση για έξι χρόνια, ενώ πριν από μία πενταετία είχε λάβει μόσχευμα, ενώ είχε και προβλήματα όρασης, τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 10.00 το πρωί στην Ανακασιά.  ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Στέφανος Χίος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την αιματηρή επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια την περασμένη Δευτέρα. Μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμα το βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού του.

Υπενθυμίζεται ότι κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο δράστης έχει πλησιάσει τον Στέφανο Χίο από την πλευρά του οδηγού, έχει προτάξει το όπλο του και αρχίζει να τον πυροβολεί.

Ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε τον δράστη και να είπε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές για ρεπορτάζ που δημοσίευε η εφημερίδα «Μακελειό», την οποία εκδίδει.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου», είπε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: Star.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button