ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελική Νικολούλη: Δείτε τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ μηνύματα που δέχεται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! (PHOTOS)

 

Έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες. Σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, τα Γιάννενα είναι κυριολεκτικά στο πόδι και βοηθούν με κάθε τρόπο για τον εντοπισμό του άτυχου νέου.
Αυτή που για ακόμη μια φορά συνεχίζει εντατικά τις έρευνες είναι η Αγγελική Νικολούλη. Στο στούντιο του «Τούνελ»  βρέθηκαν η μητέρα και ο θείος του άτυχου νέου όπου η πρώτη δήλωσε πως το κινητό ήταν η «προέκταση του χεριού» του Βαγγέλη Γιακουμάκη γεγονός που κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να ξέχασε το κινητό του και να μη γύρισε καν πίσω να το πάρει. Η ιστορία έχει κενά όπως και οι έρευνες.
Ο κόσμος έχει θυμό, θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν η αστυνομία να μη μπορεί να βρει ίχνη του αλλά συγχέει επίσης την ιστορία του φοιτητή με την ιστορία του μικρού Άλεξ.
Όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν όμως τα σχόλια τους κρύβουν οργή και αγανάκτηση και κάτι πρέπει να γίνει έτσι ώστε η ιστορία αυτή να μην πάρει την τροπή που πήρε η ιστορία του Άλεξ. Δεν πρέπει να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Πρέπει να βγει η αλήθεια στο φως. Όλοι προσεύχονται για τον εντοπισμό του, μόνο που σ΄αυτές τις περιπτώσεις μια προσευχή δεν είναι αρκετή.
Όπως αρκετά δεν είναι όσα γίνονται για να βρεθεί το παιδί. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει δεν θα έκανε τίποτα απ΄όσα έκανε τις τελευταίες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του. Τι συνέβη; Που είναι ο Βαγγέλης; Ας αφήσουν τις υποθέσεις και το που βρέθηκε τελευταία φορά και ας επικεντρωθούν λίγο στα πρόσωπα, στους συμφοιτητές, στον Κρητικό που τον κακοποιούσε. Ποιος ο ρόλος του καθενός στην υπόθεση;
Το παζλ πρέπει να ολοκληρωθεί πριν η οργή όλων πάρει άλλες διαστάσεις
πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button