ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαλκηδόνα: Προσπαθούσε 17 χρόνια να φέρει στον κόσμο τον γιο που τη σκότωσε! Η τραγική ιστορία πίσω από την δολοφονία της 71χρονης

Συγκινεί η ιστορία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα.

Η 71χρονη προσπαθούσε επί 17 χρόνια για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, ο οποίος φέρεται να την σκότωσε.

«Το έκανε με πολλή λαχτάρα. Δηλαδή της ήρθε πολύ χαρούμενο, δεν το περίμενε. Γιατί προσπάθησαν πάρα πολλές φορές, θα μπορούσε να ήταν και στη δική μου ηλικία τώρα το παιδί.

Ήταν γύρω στα 38 όταν τον έκανε. Είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ από ό,τι μου έλεγε και η μητέρα μου. Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τον έκανε σε αυτή την ηλικία και το ήθελε πάρα πολύ», είπε φίλος του 34χρονου στον Alpha.

Γειτόνισσα της 71χρονης ανέφερε ότι «Ήταν πάρα πολύ καλή κυρία, αγαπούσε πολύ το παιδί, άργησε να τον κάνει, τον είχε μοναχογιό. Πώς έγινε, ο Θεός το ξέρει. Αντιμετώπιζε κάποτε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύτηκε μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Της ήρθε πολύ ξαφνικό. Ο γιος της με όλους μιλούσε, ήταν πολύ ήπιος, όποτε συναντούσα την μητέρα του, έλεγε τα καλύτερα λόγια, να παντρευτεί να της κάνει εγγόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο ίδιος είχε αφήσει σημείωμα που ομολογούσε την πράξη του. Στο σημείωμα, έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη μητέρα του όμως δεν άντεχε άλλο να την βλέπει έτσι.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Η κηδεία της 71χρονης γυναίκας τελέστηκε.

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button