ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο περιστατικό bullying: Ξυλοκόπησαν άγρια μαθητή και τον πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στον Βόλο – Ανατριχιαστικές περιγραφές

Ένα νέο περιστατικό bullying σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Βόλο, όταν ένας 16χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του και τον πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τη μέρα της Τσικνοπέμπτης, γύρω στις 10:15 το βράδυ, στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη, όταν μια γυναίκα επέστρεψε οδικώς από φιλικό σπίτι και ξαφνικά είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας 16 χρόνων περίπου, οι οποίοι τα είχαν βάλει με έναν συνομήλικό τους.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το περιστατικό στο Βόλο

«Τον χτυπούσαν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές. Είχαν αρπάξει ακόμη και χαρτόνια μέσα από έναν κάδο ανακύκλωσης και τον χτυπούσαν με δύναμη στο κεφάλι. Αλλοι χτυπούσαν και άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν. Το παιδί υπέμεινε τα χτυπήματα, χωρίς να αντιδρά, μέχρι που τον σήκωσαν στα χέρια και τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης», περιέγραψε σοκαρισμένη στο taxydromos.gr.

Η νεαρή γυναίκα αντέδρασε άμεσα σ’ αυτό το θέαμα ανελέητης βίας. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη, βγήκε έξω και άρχισε να κινείται προς το μέρος των νεαρών προτρέποντάς τους να σταματήσουν να χτυπάνε το παιδί. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν, δεν απομακρύνθηκαν όμως πολύ, όπως διαπίστωσε η ίδια.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τον έφηβο που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης. Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε εκτός από το να τραυματιστεί ακόμη πιο σοβαρά, να υποστεί ασφυξία έτσι όπως τον είχαν πετάξει μέσα στον κάδο.

Όταν κατάφερε να τον απεγκλωβίσει προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς. «Είμαι καλά, σας παρακαλώ μην ανησυχείτε. Μπορώ να το αντιμετωπίσω», υποστήριξε ο 16χρονος και έδειξε πως δεν ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει τις συμβουλές.

«Επέμεινα, αλλά από τη στιγμή που το παιδί δεν ήθελε να ακολουθήσει, επέστρεψα στο αυτοκίνητο και συνέχισα την πορεία μου», πρόσθεσε στο ίδιο μέσο η γυναίκα. Η ίδια μέσα στη σύγχυση για αυτό που βίωσε δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την Αστυνομία. «Ενδεχομένως να έπρεπε να το κάνω, αλλά εκείνη τη στιγμή τα είχα χαμένα. Σοκαρίστηκα», κατέληξε η ίδια.

To διαβάσαμε εδώ alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button