ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόσο ν΄αντέξει η Ουρανία. Μετά τον θάνατο του άντρα της και του γιού της σε τροχαίο… “έφυγε” χθες απο τη ζωή

Πόσο ν΄αντέξει η Ουρανία. Μετά τον θάνατο του άντρα της και του γιού της σε τροχαίο… “έφυγε” χθες απο τη ζωή

Θρήνος, θλίψη, στεναχώρια. Και μια κατάρα. Ένα πολύ άγριο παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια της.

Η Ουρανία δεν είναι πια εδώ. Σε λίγες ώρες οι φίλοι της, τα παιδιά και τα εγγόνια της θα την αποχαιρετήσουν για πάντα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Μποζαϊτίκα. Ήταν 68 ετών. Τόσο άντεξε…

Με τον σύζυγό της Θεόδωρο Κοντογεωργόπουλο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, απέκτησαν τρεις γιους, τον Δημήτρη, τον Παναγιώτη και τον Βασίλη. Ο τελευταίος, μάλιστα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών μετά από τροχαίο.

Παρά τα χτυπήματα της μοίρας, η Ουρανία Κοντογεωργοπούλου δεν το έβαλε κάτω. Στάθηκε βράχος για τα άλλα της δυο παιδιά και για τα δύο εγγόνια της, που ευτύχησε να δει, στέλνοντας με το βίο της ένα μήνυμα ζωής σε όλους όσοι τη γνώριζαν και τη θαύμαζαν.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button