ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελένη Χατζίδου: Το προσβλητικό σχόλιο για την αναπηρία του συζύγου της και η αποστομωτική της απάντηση

Τραγική ερώτηση!

Η Ελένη Χατζίδου έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πολύ αγαπημένα, όπως αποδεικνύεται και με τις πράξεις τους.

Ελένη Χατζίδου: Δέχτηκε στο instagram την πιο αγενή και άστοχη ερώτηση
Η τραγουδίστρια έκανε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις των followers της, όπου ανάμεσα στις πολλές που δέχθηκε ήταν και η πιο αγενής και άστοχη που μπορεί γίνει εν έτει 2021 και ήταν η εξής: «Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής έχει ένα πόδι;».

Ελένη Χατζίδου: Αποστομωτική απάντηση, χωρίς υστερίες
Η απάντηση που πήρε, όμως, ήταν αποστομωτική, χωρίς υστερίες και φανερώνει την πραγματική αγάπη που έχει για τον άνδρα της ζωής της.

«Ο άντρας μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!», απάντησε η Ελένη Χατζιδου και συμπλήρωσε σε επόμενη τοποθέτηση θαυμάστριας που δήλωσε την ενόχλησή της στην ερώτηση «εμένα και εκείνον καθόλου. Καταλαβαίνουμε την περιέργεια του κόσμου αλήθεια… Αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ούτε μια μέρα…Δεν με έχει αφήσει αυτός ο υπέροχος άντρας να το σκεφτώ».

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button