ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος προπονητής τένις, παππούς της Μαρίας Σάκκαρη, Δημήτρης Κανελλόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος προπονητής τένις, παππούς της Μαρίας Σάκκαρη, Δημήτρης Κανελλόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο παππούς της Μαρίας Σάκκαρη, Δημήτρης Κανελλόπουλος, που ήταν ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους προπονητές τένις της χώρας μας.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αποτέλεσε ένα πολύ σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού τένις και του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου ξεκίνησε την επαφή του με το τένις ως ball boy το 1948. Ήταν πρώτος στο διπλό αντρών το 1961 και δεύτερος 1957, 1960, 1963 και 1964, πρώτος στο διπλό μεικτό το 1966 και δεύτερος το 1964 και 1965. Είχε συμμετάσχει σε πολλά ενχώρια και ξένα τουρνουά, ενώ είχε συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο κύπελλο Ντέιβις του 1964

Την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κανελλόπουλου έκανε γνωστή η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στα social media.

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του, Αγγελική Κανελλοπούλου μέσα από ανάρτησή της. “Αγαπημένε μου μπαμπάκα. Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος προπονητής του τένις Θα είσαι πάντα μέσα μου, μαζί μου. Μαζί μας.!!!” έγραψε χαρακτηριστικά. πηγη sport24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button