ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα υπέροχο βίντεο για την καλοσύνη!

 

Ένας άνθρωπος καθημερινός, που κινείται μέσα στο πλήθος μιας ταϊλανδέζικης πόλης, απολαμβάνοντας μικρές χαρές της ζωής.

Χωρίς καμία πιθανότητα να γίνει διάσημος ή πλουσιότερος είναι ο αφανής ήρωας της επαναλαμβανόμενης καθημερινότητας. Ωστόσο οι πράξεις του ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος και τον κάνουν μοναδικό.

Μια μικρή βοήθεια σε μια γυναίκα στο δρόμο, το φαγητό που μοιράζεται με ένα αδέσποτο, οι μπανάνες που αγοράζει καθημερινά και αφήνει έξω από την πόρτα μιας ηλικιωμένης αλλά και τα χρήματα που δίνει σε μια γυναίκα με την κόρη της για να μπορέσει το κοριτσάκι να πάει στο σχολείο.

Τι λαμβάνει σαν αντάλλαγμα; Φαινομενικά τίποτε. Κάνει όμως μερικούς ανθρώπους ευτυχισμένους και γεμίζει με συναισθήματα μοναδικά και ιδιαίτερα που αποδεικνύουν ότι η χαρά της ζωής βρίσκεται στα απλά πράγματα…

Μπορεί το βίντεο που ακολουθεί να είναι διαφημιστικό ασφαλιστικής εταιρείας όμως περνά σπουδαία μηνύματα…

Δείτε το βίντεο παρακάτω…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button