ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ήταν ο Ανδρέας Συμεωνίδης. Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του στο κρεβάτι

Αυτός ήταν ο Ανδρέας Συμεωνίδης. Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του στο κρεβάτι

Το παλικάρι χάθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Νωρίτερα είχε παραπονεθεί για κάποια ενόχληση, όπως δύσπνοια, όμως κανείς δεν μπόρεσε να υποψιαστεί κάτι σοβαρό, καθώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στο σπίτι έμενε με την οικογένειά του και όταν συνέβη το περιστατικό δεν ήταν μόνος αλλά με τη μητέρα του και τον αδερφό του που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο αλλά μάταια. Ο 32χρονος Ανδρέας Συμεωνίδης,  έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα προχθές από τη ζωή. Ο άτυχος νέος βρέθηκε το πρωί χωρίς αισθήσεις στο κρεβάτι του από τη μητέρα του και στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη από τον ξαφνικό θάνατο και τον πρόωρο χαμό ενός νέου που είχε όλο το μέλλον μπροστά του. Ο 32χρονος κηδεύεται αυτή την ώρα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Στεφανοβίκειο σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της επικρατούσας κατάστασης.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button