ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου Μάριου Σαρακατσιάνου στη Λάρισα

Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου Μάριου Σαρακατσιάνου στη Λάρισα

Δάκρυσαν καρδιές το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα, στην Εξόδιο Ακολουθία του 32χρονου μουσικού.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα χθες βράδυ από τη ζωή καθώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε τροχαίο έξω από την Ελασσόνα. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος το γειτονικό Νομό, καθώς τον γνώριζαν όλοι μιας και συμμετείχε ως μουσικός σε γιορτές, χαρές και πανηγύρια, αλλά και τα Τρίκαλα, καθώς ήταν αρραβωνιαστικός της μουσικού και εκπαιδευτικού Δήμητρας Καλλιάρα.

Οι φίλοι του τον συνόδευσαν από το σπίτι μέχρι τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λάρισας όπου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λαρίσης Ιερωνύμου, με όργανα και το παραδοσιακό τραγούδι που χορεύουν οι γαμπροί στη Θεσσαλία, “λεβέντης είσαι μάτια μου”, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

 

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button