ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη: Η Λάρισα πενθεί την 21χρονη Κλαούντια – Η τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας

Η Κλαούντια Λάτα είναι ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ένα νέο κορίτσι, μόλις 21 ετών, που είχε όλη τη ζωή μπροστά της, η Κλαούντια Λάτα είναι ανάμεσα στα θύματα του ανείπωτου δυστυχήματος στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η Κλαούντια γεννήθηκε στη Λάρισα και πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ οι γονείς της διατηρούν στην πόλη κρεοπωλείο.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της.

Οι γονείς της ζήτησαν να κάνει στάση και εκείνη αρνήθηκε για να διαβάσει

Οι γονείς της που ζουν σε χωριό της Λάρισας της είπαν “κάνε μία στάση να σε δούμε”, όμως η ίδια αρνήθηκε ώστε να φθάσει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει κάποιες ώρες ξεκούρασης, ώστε να επανεκκινήσει το διάβασμα για τη σχολή της. Ωστόσο, η τύχη επιφύλασσε τα πιο δυσάρεστα για την ίδια και δεκάδες ακόμη, κυρίως νέους ανθρώπους.

Η Κλαούντια είχε δύο αδέλφια, την αδελφή της Τζένη και τον Έλβις.

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button