ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Πριν Λίγο-Ρουμανία: Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες

Ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό άνδρα και τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες.

Σύμφωνα με το Οbservator, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έχει ανακοινώσει ότι δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας εκ των οποίων σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

«Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή», δήλωσε ο Daniel Vasile στο Digi 24.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ρουμανίας:

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Τροχαία ενημερώθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση κίνησης από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος. Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος. Περισσότερη ενημέρωση σε λίγο…

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button