ΔΙΑΦΟΡΑ

Ντέιβιντ Γουόρνερ: Πέθανε ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στον «Τιτανικό»

H αιτία του θανάτου του είναι από ασθένεια «που σχετίζεται με τον καρκίνο»

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο εξαιρετικός ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ, γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «Τιτανικός», «The Omen» (Η Προφητεία) και «Star Trek». Σύμφωνα με το BBC, που μετέδωσε την είδηση η αιτία του θανάτου είναι από ασθένεια «που σχετίζεται με τον καρκίνο». Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο Denville Hall, ένα ίδρυμα φροντίδας για ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος.

Η οικογένεια του επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο BBC: «Τους τελευταίους 18 μήνες αντιμετώπισε τη διάγνωσή του με χάρη και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πάρα πολύ σε εμάς, την οικογένεια και τους φίλους του, και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άνθρωπο, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά του εξαιρετικού έργου άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι».

Ποιος ήταν ο Ντέιβιντ Γουόρνερ

Ο Γουόρνερ, έγινε γνωστός για τον εμβληματικό ρόλο του κακού- σωματοφύλακα του Μπίλι Ζέιν- Λοβτζόι στην ταινία Τιτανικός το 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ. Οι θαυμαστές τον θυμούνται επίσης από την ταινία The Omen (1976) (H προφητεία), όπου υποδύθηκε τον φωτογράφο Κέιθ Τζένινγκς.

Τα τελευταία 30 χρόνια, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες, όπως το Scream 2 ως Γκας Γκολντ, ο Πλανήτης των πιθήκων ως γερουσιαστής Σάνταρ, στο Mary Poppins Returns ως Αντμιραλ Μπλουμ και πολλές άλλες, ενώ εμφανίστηκε και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button