ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για το πρόβλημα υγείας

Ρούλα Κορομηλά: Το αυτοάνοσο, η αγωγή για την αντιμετώπισή του και η αλλαγή στη ζωή της

Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό τη μάχη που δίνει εδώ και 15 χρόνια, από το 2007, με αυτοάνοσο νόσημα και την αλλαγή που έφερε στη ζωή της, κάνοντάς τη να αναθεωρήσει την καθημερινότητά της. Σήμερα, αφού έχει ξεπεράσει τις πρώτες δυσκολίες που την κράτησαν μακριά από την τηλεόραση, στέλνει το μήνυμά της: «η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς γι’ αυτήν».

Η Ρούλα Κορομηλά, την οποία βλέπουμε και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega, αποκάλυψε: «Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά, με ωρίμασαν, με έκανα να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου.

Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να κατανοώ, να συγχωρώ, να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες.

Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται εντελώς ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες» αναφέρει στη συνέντευξή της στο «ΟΚ» η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά: «Η μάχη ξεκίνησε άγρια και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου»

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε συγκεκριμένα για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 15 χρόνια. «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου.

Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά, του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή.»

πηγη piraeuspress.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button