ΔΙΑΦΟΡΑ

Πληροφορίες σοκ για τον αγνοούμενο Μπάμπη από την αδερφή του

«Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάποιο νεότερο» περιγράφει η αδερφή του 31 ετών άνδρα για την εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι. Δυστυχώς, παρά τις έρευνες, ο αδερφός της παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Star η αδερφή του, για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, η οικογένειά του πιστεύει ότι πιθανότατα είναι νεκρός και μάλιστα, ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας!

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του.

Τα λεφτά στα οποία αναφέρεται η αδερφή του εξαφανισμένου άνδρα, είναι σύμφωνα με την οικογένεια 17.000 ευρώ. Ένα ποσό που φέρεται να είχε δανείσει, στον 50χρονο που έχει συλληφθεί μετά την εξαφάνιση.

«Άλλα είπε σε εμάς, άλλα είπε σε γνωστούς…»
Ο 50χρονος που συνελήφθη είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον νεαρό που εξαφανίστηκε. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση.

«Ο άνθρωπος που κρατάει η Αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα. Σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς… » υποστηρίζει η αδερφή του εξαφανισμένου άνδρα.

Σε ερώτηση για το τι ακριβώς έχει πει ο 50χρονος στην οικογένεια, η αδερφή του αγνοούμενου απαντάει:

«Ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει. Χαρακτηριστικά κιόλας έδωσε τη λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε ένα αναψυκτικό. Και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική,

στα σκοτάδια, για να πάει κάποιος άλλος γνωστός, για να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε. Αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει από το σπίτι που είχαν μιλήσει 2 ώρες νωρίτερα».

Η αγωνία για την τύχη του νεαρού κορυφώνεται το ίδιο και ο φόβος της οικογένειάς του, ότι κάτι πολύ κακό του έχει συμβεί.

Το διαβάσαμε εδώ news.stroumfaki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button