ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύζυγος μαγνητοσκόπησε τη γυναίκα του με μια κρυφή κάμερα – Χλώμιασε με αυτό που είδε

Ένας σύζυγος εγκατέστησε στο σπίτι του κρυφές κάμερες καθώς η γυναίκα του παραπονιόταν συνεχώς πως ήταν κουρασμένη. Οι υποψίες του άνδρα πήγαν αμέσως στο πονηρό, αλλά αυτό που είδε άλλαξε κατά πολύ τη στάση του απέναντι στη σύζυγο.

Οι Πρώτες Μέρες

Ο άνδρας μοιράστηκε με τους φίλους του από το Instagram τις ηχογραφήσεις από τις κάμερες που έβαλε κρυφά στο σπίτι. Συγκεκριμένα, τοποθέτησε μία στην κουζίνα και μία στο υπνοδωμάτιο. Η ιδέα προήλθε μετά τα παράπονα της γυναίκας του για κούραση ενώ ήταν άνεργη. Η προδοσία είχε μπει για τα καλά στο μυαλό του.

Μία Εβδομάδα Αργότερα

Μετά από μία εβδομάδα ο άνδρας αποφάσισε να δει τα αποτελέσματα από τις κρυφές κάμερες. Αυτό που είδε τον εξέπληξε που άλλαξε αμέσως συμπεριφορά στη γυναικά του.

Η Νοικοκυρά

Η σύζυγος του έκανε μόνο δουλειές στο σπίτι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έπλενε τα πατώματα, σκούπιζε τα έπιπλα από τη σκόνη, μαγείρευε, σιδέρωνε και άλλα πολλά. Όμως ο άνδρας δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο της δυσαρέσκεια της.

Οι Βαριές Σακούλες

Ο άνδρας νόμιζε πως οι δουλειές του σπιτιού δεν ξεπερνάνε τη μία ώρα την ημέρα. Με τις κρυφές κάμερες κατάλαβε ότι θέλουν πολύ περισσότερο από όσο νόμιζε. Ακόμα, είδε τη γυναίκα του να γυρνάει από το παντοπωλείο και το μανάβικο με βαριές τσάντες που ήταν σχεδόν ασήκωτες. Πλέον, αυτές τις δουλειές τις έχει αναλάβει ο ίδιος και το κουβάλημα είναι μία ανδρική υπόθεση στο σπίτι.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button