ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 3χρονου αγοριού που κάηκε από βραστό νερό!

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 3χρονου αγοριού που κάηκε από βραστό νερό!

«Βαριά» χαρακτηρίζεται η κατάσταση του τρίχρονου αγοριού που υπέστη εγκαύματα στο 40% του σώματός του, όταν έπεσε πάνω του κατσαρόλα με βραστό νερό, στο σπίτι του, στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται, το αγοράκι διακομίσθηκε διασωληνωμένο και νοσηλεύεται στην Εντατική

με εγκαυματική νόσο. «Η έκταση του εγκαύματος είναι 40% και εκτείνεται κυρίως στην κεφαλή, θώρακα.

Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό. Επιπλέον έχει ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης του κυκλοφορικού συστήματος. Η κατάστασή του είναι βαριά».

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με εγκαύματα νοσηλεύεται από

χθες ένα τρίχρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα της τρίχρονης έπρεπε να ταξιδεύσει μέχρι την Κόρινθο για κάποιες δουλειές.

Έτσι, άφησε την μικρή σε μία ομοεθνή φίλη της στον Ασπρόπυργο για να την προσέχει. Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής έβαλε στο μάτι μία κατσαρόλα με νερό για να μαγειρέψει.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ εκείνη την ώρα η ίδια είχε βγει για λίγο έξω από σπίτι το παιδί περιλούστηκε με το καυτό νερό με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατα

εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του κορμιού του. Τόσο η μητέρα της τρίχρονης όσο και η φίλη της συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου..

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button