ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τσουρέκια εύκολα και αφράτα με ίνες, χωρίς ζύμωμα της Αργυρώς

Σήμερα φτιάχνουμε μαζί τα πιο εύκολα και αφράτα τσουρέκια με ίνες χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ της Αργυρώς. Έχω για εσάς όλα τα μυστικά για να φτιάξετε τσουρέκια με ίνες μοσχοβολιστά ακόμα και αν φτιάχνετε τσουρέκια για πρώτη φορά!

Μια πανεύκολη συνταγή για μαλακά τσουρέκια, που μπορείτε να δοκιμάσετε ιδανικά τώρα το Πάσχα, αλλά και όλο το χρόνο χωρίς κόπο! 🐣🐰 Δοκιμάστε την συνταγή και περιμένω τα σχόλια σας! Εδώ είμαι εγώ να σας λύσω όποια απορία! Ακούστε με προσοχή αυτά που λέω στο video, σας τα εξηγώ όλα αναλυτικά!

Υλικά Συνταγής 600 γραμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι (κοσκινισμένο) 1 κύβο φρέσκια μαγιά των 25 γραµ (ή 1 φάκελο μαγιά 8 γραµ.) 100 γραµ. βούτυρο γάλακτος 200 γραµ. ζάχαρη 200 γραµ. φρέσκο γάλα 50 γραµ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι 2 μεγάλα αυγά 1 κρόκο αυγού 2½ κοφτά κ.γλ μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ κοφτό κακουλέ σε σκόνη 1 ακέρωτο πορτοκάλι (το ξύσμα) 3 δάκρυα μαστίχα 1 βανίλια Για το τελείωμα 1 κρόκο με 1 κ.σ νερό και 2 πρέζες ζάχαρη για το άλειμμα 50 γραµ. αμύγδαλο φιλέ (προαιρετικά)

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button