ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ο παππούς επισκέπτεται τον τάφο της γυναίκας του κάθε μέρα…Δεν φαντάζεστε όμως τι κάνει εκεί!

Αυτός ο παππούς επισκέπτεται τον τάφο της γυναίκας του κάθε μέρα…Δεν φαντάζεστε όμως τι κάνει εκεί!

Αυτός ο παππούς επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο της αγαπημένης γυναίκας του, η οποία “έφυγε” από την ζωή πριν 2 χρόνια. Πάει όμως για έναν συγκεκριμένο λόγο…

Αυτή είναι μια ιστορία αληθινής αγάπης ενός ζευγαριού – ούτε καν ο θάνατος μπορεί να σβήσει την ύπαρξή της. Ο πρώην στρατιωτικός Τζέικ Ρέισινγκ, θρηνεί τη γυναίκα του καθημερινά μετά το θάνατό της – κάθε μέρα κάνει μια ουσιαστική επίσκεψη στον τάφο της συζύγου του. Διακοσμεί τον τάφο της με φρέσκα λουλούδια που επιλέγει από τον κήπο του, μόνο για εκείνη.

Ο γιος του Ρόγκερ, δημοσίευσε σχετικά με τον πατέρα του στο Facebook με υπερηφάνεια. Δηλώνει ότι είναι εξαιρετικά περήφανος για τους γονείς του – ειδικά για τον μπαμπά του. Από τότε που η μητέρα του πέθανε – πάνω από 2 χρόνια, ο πατέρας του έχει αποκτήσει μια καθημερινή συνήθεια!

Αυτό θα πει αληθινή αγάπη. Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button