ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη .. «Ήταν πεσμένος μπροστά στο αυτοκίνητό του και» Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Θρήνος για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη .. «Ήταν πεσμένος μπροστά στο αυτοκίνητό του και» Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Πέθανε ο Γιάννης Μανώλης, στα 69 του χρόνια. Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Σοκ στον πολιτικό και συνδικαλιστικό κόσμο.

Πέθανε ξαφνικά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Αργολίδα και συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ, Γιάννης Μανώλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σήμερα το πρωί είχε πάει για μπάνιο στην θάλασσα με φίλους του. Ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και τους είπε ότι θα φύγει. Λίγη ώρα αργότερα ένας περαστικός τον είδε πεσμένο μπροστά στο αυτοκίνητό του.

Κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 08.30 το πρωί αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειώνεται ότι δεν έφερε τραύματα και πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Γιάννης Μανώλης ήταν 69 ετών. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

[nassosblog.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button