ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο γνωστός παιδίατρος Αντώνης Πανάγος

Νεκρός ο γνωστός παιδίατρος Αντώνης Πανάγος

Έφυγε από τη ζωή το πρίν απο λίγη ώρα ο γνωστός παιδίατρος, Αντώνης Πανάγος σε ηλικία 65 ετών.Η απώλεια του σκόρπισε με θλίψη την κοινωνία της Λάρισας,

με τον παιδίατρο να χάνει τη μάχη από σοβαρή ασθένεια. Μάλιστα με δήλωσή του, στο tinealarissa, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Θλίψη σκόρπισε σήμερα, σε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και στην κοινωνία της Λάρισας, η είδηση του πρόωρου θανάτου του παιδιάτρου Αντώνη Πανάγου.

Φίλος αδελφικός, συνάδελφος και συνεργάτης τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και σε συνδικαλιστικό.

Επί σειρά ετών εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στον ΠΙΣ καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας αλλά και εκλεγμένος στα συλλογικά όργανα του ΙΚΑ”.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button