ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη – Δίνει την μάχη του για να κρατηθεί στην ζωή η Φωνή της Ελλάδας

 

Δίνει την μάχη του για να κρατηθεί στην ζωή η Φωνή της Ελλάδας που…
γνωρίσαμε όλοι μέσα απο το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. …

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Η φωνή της Ελλάδας» που έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το πρόβλημα ξεκίνησε με το κλείσμο της ΕΡΤ αφού είδε τόσο τον εαυτό του όσο και άλλους ανθρώπους να βρίσκονται σε αδιέξοδο και το μέλλον τους να είναι αβέβαιο. «Πριν από δέκα χρόνια είχα κάνει μπάιμπας και η αλήθεια είναι πως η κατάσταση της υγείας μου βρίσκεται σήμερα σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο και θέλει προσοχή.

Θα έλεγα ότι η ζωή μου κρέμεται από μια κλωστή», εξήγησε σε συνέντευξή του και συνέχισε: «Λίγο καιρό μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ κι ενώ είχα στενοχωρηθεί πολύ από το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με το να μη γνωρίζει κανείς που πάνε τα πράγματα, με τόσο κόσμο να είναι επί ξύλου κρεμάμενος ένιωσα φοβερό πόνο στο στήθος, με αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο».

Στο πλευρό του Γιάννη Τζουανόπουλου βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή η Σοφία Βόσσου και η Καίτη Γκρέυ ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που του έδειξαν την στήριξή τους στο facebook.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button