ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρά δύο κορίτσια 14 και 11 ετών σε Τρίκαλα και Ρόδο

Ο οικισμός της Οιχαλίας στα Τρίκαλα θρηνεί την απώλεια μίας 14χρονης μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου, που πριν λίγες μέρες παρουσίασε πρόβλημα με την καρδιά της

Σύμφωνα με πληροφορίες του oichalialive.gr το άτυχο κορίτσι, αλβανικής καταγωγής, αφού αισθάνθηκε δυσφορία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίκαλων όπου διαγνώστηκε με καρδιολογικό πρόβλημα και έπειτα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά κατέληξε.

«Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Οιχαλίας, οι καθηγητές και οι μαθητές είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό και τόσο πρόωρο θάνατο της αγαπημένης μας μαθήτριας, Ε.Χ Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά της στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή συλληπητήριά μας» αναφέρεται στο μήνυμα του Γυμνασίου Οιχαλίας.

«Χάθηκε» 11χρονη στη Ρόδο

Χθες 2 Νοεμβρίου ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών έφυγε από τη ζωή έπειτα από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του.

Η 11χρονη κατάγονταν από τα Μαριτσά στη Ρόδο, όπου κατοικούσε μαζί με την οικογένειά του. Την τραγωδία γνωστοποίησε με σχετική του ανάρτηση στη σελίδα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο Γιάννης Παππάς, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το κοριτσάκι νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο των Αθηνών αναφέρει η rodiaki.gr.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button