ΔΙΑΦΟΡΑ

«Άσ’ την κάτω τώρα»: Άστεγος ζήτησε να φάει την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι και ο σερβιτόρος του έδωσε ένα μάθημα!

Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο!

Η απάντηση του σερβιτόρου άλλαξε στον άστεγο τον τρόπο που έβλεπε μέχρι εκείνη τη στιγμή τα πράγματα. Υπόκλιση για το μεγαλείο ψυχής αυτού του ανθρώπου!

Η απάντηση του σερβιτόρου

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη στην πιτσαρία Valteziana Pizzeria στην Αθήνα και τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δίνει ένα σπουδαίο μάθημα ζωής. Άστεγος ζητάει από τον σερβιτόρο αν μπορεί να πάρει τα δύο κομμάτια πίτσα που έμειναν σε τραπέζι που μόλις είχε αδειάσει. Ο σερβιτόρος πηγαίνει και ρωτά μέσα.

Γυρίζει και του λέει:

– Άσ’ την κατω!

Του παίρνει το πιάτο από το χέρι.

– Θα σου δώσουμε μια ολόκληρη, μην τρως αυτά που αφήνουν.

Αφήστε τα μουδιάσματα και τις βαλίτσες. Ας παλεύουμε κάθε μέρα τις μικρές και τις μεγάλες μάχες για ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Το παραπάνω περιστατικό ας μας θυμίσει ότι υπάρχει ελπίδα, αν είμαστε πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα άνθρωποι.

Δείτε την ανάρτηση

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button