ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του δολοφόνου του 22χρονου

Επί ποδός οι αρχές μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στο σπίτι του 44χρονου

«Ίχνη» βεντέτας βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στο σπίτι του 44χρονου που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία του 22χρονου συγχωριανού του Κωνσταντίνου Χαριτάκη, πατέρα ενός νεογέννητου παιδιού, στις 12 Ιουνίου στο χωριό Αργουλιό του Μυλοποτάμου.

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του καθ’ ομολογίαν δράστη έχουν εγκαταλείψει τον οικισμό μετά το έγκλημα, υπό τον φόβο αντεκδίκησης. Οι δράστες φαίνεται ότι περιέλουσαν με μεγάλη ποσότητα βενζίνης το σπίτι από την εξωτερική πλευρά, ωστόσο η πυρκαγιά περιορίστηκε σε ένα δωμάτιο κι έτσι δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με δυο οχήματα και έσβησαν τις φλόγες. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας, που επιτηρούσαν την περιοχή για να μην ξεσπάσει βεντέτα!

Ο 44χρονος, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Χαριτάκη έξω από το σπίτι της αδελφής του που γιόρταζε και μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το χρονικό της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο

Θύτης και θύμα βρέθηκαν στο χωριό Αργουλιό. Λίγο πριν το φονικό, οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν κτηματικές διαφορές, είχαν λογοδοτήσει έντονα μέσα στο χωριό, όταν και συναντήθηκαν. Όταν ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε τον δρόμο για το σπίτι της αδελφής του, ο δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι. Η αδελφή του τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της. Στη συνέχεια ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αφού τον αναζήτησαν, τον συνέλαβαν.

Ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και όπως υποστήριξε στην απολογία του, «θόλωσα και άρχισα να πυροβολώ». Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά πως θόλωσε το μυαλό του όταν ο 22χρονος συγχωριανός του τον προκάλεσε μιλώντας με άσχημα λόγια για συγγενείς του, ζώντες και νεκρούς ενώ αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ των δύο οικογενειών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button