ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τη νεαρή νηπιαγωγό: «Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο της – Την βρήκαν συνάδελφοι

Συνάδελφοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή στο σπίτι της

Θρήνος στο Καρπενήσι, μετά την τραγική είδηση του θανάτου μιας νέας γυναίκας 32 ετών, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Πρόκειται για νεαρή νηπιαγωγό που εργαζόταν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως αναπληρώτρια, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Η άτυχη 32χρονη υπηρετούσε στο 2ο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου. Βρισκόταν ως Αναπληρώτρια στην περιοχή για 2η χρονιά.

Η εκπαιδευτικός δεν εμφανίσθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο σχολείο όπου διδάσκει με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί της να ανησυχήσουν και να την αναζητήσουν πρώτα τηλεφωνικά και στη συνέχεια στο σπίτι όπου έμενε.

Δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή. Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείσθηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια πιθανά στον ύπνο της. Από το ΑΤ Καρπενησίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείσθηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια πιθανά στον ύπνο της.

Περισσότερα σε λίγο…

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button