ΔΙΑΦΟΡΑ

Gilbert Gottfried: Πέθανε ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στον παπαγάλο του Aladdin

Ο σπουδαίος κωμικός ηθοποιός Gilbert Gottfried άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών μετά από μάχη που έδινε με ασθένεια

Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο του κινηματογράφου και των κινουμένων σχεδίων, η είδηση του θανάτου του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Gilbert Gottfried, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών. Η φωνή του Αμερικανού ήταν γνώριμη καθώς την είχε δανείσει σε διάφορους χαρακτήρες animated ταινιών, ανάμεσά τους και ο παπαγάλος του Αλαντίν.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, είπε στην Washington Post ότι ο Gottfried πέθανε από μυοτονική δυστροφία τύπου 2. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Τρίτης, με την οικογένειά του να δηλώνει:

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Gilbert Gottfried, έπειτα από μια μακρά ασθένεια. Εκτός από την πιο χαρακτηριστική φωνή στην κωμωδία, ο Gilbert ήταν ένας θαυμάσιος σύζυγος, αδελφός, φίλος και πατέρας για τα δύο μικρά παιδιά του. Αν και σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για όλους μας, παρακαλούμε συνεχίστε να γελάτε όσο το δυνατόν πιο δυνατά, προς τιμή του Gilbert».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκέφτομαι μόνο τα παιδιά, ανεξήγητη η στάση Δασκαλάκη»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ιριδας, καθώς και για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση που τηρεί

Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για μία ακόμα φορά μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της Τζωρτζίνας κι αναφέρθηκε στα όσα της καταλογίζουν, τόσο για τα νεκρά παιδιά και τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και για τα όσα φέρεται να έπραττε εκτός συζυγικής και οικογενειακής στέγης. «Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου» τόνισε η 33χρονη που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για το θάνατό της, το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται», τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου. «Εχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή», σημείωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που μίλησε επίσης για ένα πρόσωπο που είναι κοντά της και τη στηρίζει, αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για την κατηγορία που αντιμετωπίζει για το θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντάει: «Με ενδείξεις». Και στο ερώτημα αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματικές ενέργειες και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ιριδας, λέει: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει.

Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: Εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος να μας πει από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ.

Όσο για την ιατροδικαστική, δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία, να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά, λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι, αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά. Κατ’ αρχήν έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σήριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

«Ανεξήγητη η στάση του Μάνου»

Κληθείσα να σχολιάσει τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη, του εν διαστάσει συζύγου της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως… Ο Μάνος… Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα μαζί του, όλα κι όλα μαζί του και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δε μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του, τού είχε σκοτώσει τα παιδιά, ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω… Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

«Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος. Δεν με νοιάζει που συνέχισε τη ζωή του, εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά μου», σημείωσε η 33χρονη όταν ρωτήθηκε για τον Δασκαλάκη.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button