ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκλειστικό. Κρίσιμο χειρουργείο στο κεφάλι ΤΩΡΑ για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Αποκλειστικό. Κρίσιμο χειρουργείο στο κεφάλι ΤΩΡΑ για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Πρώτοι χθές σας μεταφέραμε την εικόνα του ζευγαριού απο την κλινική αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας στη Γλυφάδα και πρώτοι σήμερα θα σας μεταφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του.

Ο Κωνσταντίνος έχει βελτιωθεί πολύ. Περπατάει με προσοχή, λέει κάποιες κουβέντες, πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του.

Σε αυτό το πλαίσιο του Γολγοθά που τραβάει τόσο αυτός αλλά και η οικογένειά του, ο παρουσιαστής υποβάλλεται σήμερα σε ένα πολύ κρίσιμο χειρουργείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναμένεται να χειρουργηθεί στο κεφάλι προκειμένου οι γιατροί να προσθέσουν ένα μόσχευμα στο σημείο όπου και είχε χτυπήσει και είχε αλλοιωθεί η αρμονία του κρανίου του.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο-αποκατάστασης και πλαστικής-μιας και στο παρελθόν μια ανάλογη προσπάθεια απέτυχε.

Να ευχηθούμε μέσα απο την καρδιά μας καλή επιτυχία.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button